Uv tisk drobnega promocijskega materiala

Promocijski material:

Ultravijolična (UV) tehnika tiska na vžigalnike, kemične svinčnike, ipd je proces, ki omogoča natančno in visokokakovostno nanašanje različnih vrst dizajnov, logotipov ali sporočil na površino teh predmetov. Ta tehnika tiska je priljubljena zaradi svoje natančnosti, obstojnosti in sposobnosti tiskanja na raznolike materiale.

Proces UV tiska temelji na uporabi UV svetlobe za sušenje ali strjevanje barv in tiskarskih premazov, ki se nanesejo na površino predmeta. Postopek poteka v več korakih:

 1. Priprava površine: Predmet, kot so vžigalniki ali kemični svinčniki, je pripravljen za tiskanje. Površina se očisti in pripravi, da zagotovi optimalen oprijem barv.
 2. Priprava tiskarskega vzorca: Oblikovanje ali dizajn, ki se želi natisniti, se pretvori v digitalni format, ki se lahko uporabi za tiskanje.
 3. Nanašanje barv in premazov: Barve ali premazi, ki se bodo uporabili za tiskanje, se natančno naneseta na površino predmeta. Barve se nato izpostavijo UV svetlobi, kar sproži hitro sušenje in utrjevanje barvnega sloja.
 4. UV utrjevanje: Po nanosu barv in premazov se predmet izpostavi UV svetlobi, kar hitro strdi in fiksira barvni sloj na površini. To omogoča takojšnje sušenje in trden oprijem barve na predmetu.

Barve:

Prednosti UV tiska vključujejo visoko kakovost in natančnost tiskanja, možnost tiskanja večbarvnih dizajnov, odpornost na obrabo in različne površine ter hitro sušenje barv. Ta tehnika omogoča živahne barve in jasne podrobnosti pri tiskanju, kar je še posebej pomembno pri majhnih predmetih, kot so vžigalniki ali kemični svinčniki, kjer je natančnost ključnega pomena za učinkovitost promocije ali trženja blagovne znamke.

Primerni izdelki za darila in promocijo:

 1. -Vžigalniki
 2. Kemični svinčniki
 3. Noži
 4. Ključi
 5. Obeski
 6. Rokovniki
 7. Steklenice
 8. Power banki
 9. Lučke,…

Kaj vam nudimo mi?

Naša prednost je v konkurenčnih cenah, hitri izdelavi in vrhunski kakovosti. Zavezani smo k zagotavljanju najboljše vrednosti za naše stranke, s hitrim odzivom in izjemno natančnostjo pri vsakem projektu. Vrhunska kakovost in hitra izvedba sta naše gonilo, ki strankam omogočata, da dosežejo svoje cilje brez kompromisov.