Tisk oblačila

Opis tiskov, ki jih uporabljamo za oblačila:

Vinilni tisk: Naš vinilni tisk je inovativen postopek, kjer uporabljamo visokokakovostne vinilne folije. Te folije se natančno izrežejo v želeno obliko ali vzorec in nato pritrdijo na površino oblačila ali drugega materiala. Ta tehnika omogoča ustvarjanje izjemno natančnih in trajnih dizajnov, idealna je za majhne serije izdelkov ali posebne učinke, ki jih želite doseči.

Tehnika toplotnega prenosa: S to tehnologijo uporabljamo toploto in pritisk, da prenesemo dizajn ali sliko na tkanino ali drugo površino. Uporabljamo posebne prenosne folije ali papirje, ki se pod vplivom toplote trajno zlijejo s površino. Ta metoda omogoča hitro izvedbo, je prilagodljiva in daje odlične rezultate pri ustvarjanju majhnih serij ali individualnih kosov.

Barve:

Vinilni tisk:

  • Barvne možnosti: Pri vinilnem tisku so na voljo različne barvne možnosti vinilnih folij, ki jih lahko izbirate glede na vaše potrebe. Lahko gre za klasične barve, kot tudi kovinske odtenke, fluorescentne ali celo teksturirane barve.
  • Enobarvni dizajni: Vsak kos vinilne folije je enobarven, kar pomeni, da za vsako barvo v dizajnu potrebujete ločeno folijo. To omogoča natančno nadzorovanje barv v dizajnu.

Toplotni prenos:

Pri toplotnem prenosu se odpirajo številne možnosti barvnih kombinacij. Ta tehnika omogoča širok izbor barv in odtenkov, ki jih lahko uporabimo za ustvarjanje vašega dizajna. Razpoložljive barve prenosnih folij ali papirjev omogočajo raznolikost, ki vam omogoča, da izrazite vaše ideje s pestro paleto barv.

Vsaka barvna plast se prenese ločeno, kar pomeni, da lahko ustvarimo večplastne in kompleksne dizajne brez omejitev. Ne glede na želeni barvni spekter lahko dosežemo živahne in natančne barvne kombinacije, ki odražajo vašo kreativnost in izraznost.

Primerni materiali:

Toplotni prenos:

  • Bombažna in poliestrska oblačila: Tudi pri toplotnem prenosu sta bombaž in poliester odlična izbira. Ta tehnika je prilagodljiva glede materiala in deluje dobro na večini oblačil.
  • Teksturirane tkanine: Toplotni prenos se lahko uporabi na teksturiranih materialih, vendar je pomembno preizkusiti, kako se folija prilega na določeno teksturo.

Vinilni tisk:

Pri vinilnem tisku so primernejši materiali z gladko in ravno površino, saj se folija bolje oprijema takšnih površin. Poliestrska oblačila ali mešanice bombaža in poliestra, ki imajo gladek zaključek, so tako boljša izbira za vinilni tisk.

Pri izbiri oblačil je ključno upoštevati tkanino in njeno teksturo, da se prepričate, da bo tisk z vinilnim tiskom ali toplotnim prenosom obstojen in se dobro prilagodi površini. Na splošno pa je večina bombažnih in poliestrskih oblačil primerljiva za uporabo s tema dvema tehnikama tiska.

 

Kaj vam nudimo mi?

  1. Vrhunsko kakovost izdelkov: Naša prednost je v zagotavljanju izjemne kakovosti tiska. Vsako oblačilo ali izdelek, ki ga pripravimo, je skrbno izdelano z najvišjim standardom natančnosti in pozornosti do detajlov.
  2. Širok spekter možnosti: Ponujamo široko paleto možnosti glede dizajna, barv, materialov in vrst oblačil. Naše storitve so prilagodljive, da zadovoljimo raznolike potrebe in želje strank.
  3. Individualen pristop: Naša ekipa je posvečena posameznim potrebam vsake stranke. Sodelujemo z vami pri oblikovanju in izvedbi vaših idej ter vam nudimo strokovno podporo skozi celoten proces.
  4. Hitra izvedba: Zavzemamo se za učinkovitost in hitrost izvedbe naročil, ne da bi pri tem ogrozili kakovost. Skrbimo, da so roki izpolnjeni in da stranke prejmejo svoje izdelke pravočasno.
  5. Zanesljivost in zadovoljstvo strank: Naše podjetje temelji na zaupanju in zadovoljstvu strank. Trudimo se preseči vaša pričakovanja ter zagotoviti, da je vsako naročilo izvedeno tako, kot ste si želeli.

Vse to nam omogoča, da strankam ponudimo visokokakovostne tiske na oblačila, pri čemer je vsak izdelek rezultat naše predanosti in skrbnosti pri delu.