Leseni izdelki z možnostjo potiska

Leseni izdelki:

Laserski razrez lesenih izdelkov predstavlja natančen in inovativen pristop pri oblikovanju in izdelavi lesenih projektov. Z uporabo napredne tehnologije laserskega razreza lahko ustvarimo kompleksne in natančne rezultate, ki omogočajo izdelavo visokokakovostnih izdelkov z izjemno natančnostjo. Ta postopek omogoča oblikovanje različnih vzorcev, detajlov in unikatnih dizajnov, hkrati pa ohranja naravno lepoto lesa. S sposobnostjo izrezovanja tudi najbolj zapletenih oblik ponuja laserski razrez prilagodljivost in kreativnost pri ustvarjanju edinstvenih izdelkov iz lesa. Ob predhodnem svetovanju in dogovoru lahko potiskamo večino lesenih izdelkov.

Materiali:

Pri laserskem razrezu lesenih izdelkov je primernih več vrst lesa, odvisno od končne uporabe izdelka in želenih lastnosti. Nekateri primeri primernih lesnih materialov vključujejo:

 1. Breza: Breza je priljubljena zaradi svoje svetle barve in enakomerne teksture. Primerna je za različne vrste projektov zaradi svoje trdote in dobre obdelovalnosti.
 2. Javor: Javorjev les je močan in trpežen ter ima lepo svetlo barvo, kar ga naredi privlačnega za estetsko oblikovane izdelke.
 3. Hrast: Hrastov les je znan po svoji trdoti in obstojnosti, kar ga dela idealnega za izdelavo močnih in trajnih izdelkov.
 4. Macesen: Zaradi svoje odpornosti na vodo in trdnosti je macesen pogosto uporabljen za zunanje projekte ali izdelavo pohištva.
 5. Iverna plošča (MDF ali HDF): Ta material se pogosto uporablja kot osnova za lesene izdelke zaradi svoje stabilnosti in možnosti oblikovanja.

Izbira lesa je odvisna od želenega videza, trdnosti, vzdržljivosti in končne uporabe izdelka. Pomembno je, da se izbere les, ki bo ustrezal specifičnim zahtevam projekta, obenem pa omogočal natančen laserski razrez in estetsko zadovoljivo končno podobo izdelka.

Izdelujemo vse vrste lesnih izdelkov:

 1. -Okvirji
 2. Obeski
 3. Okraski
 4. Slike
 5. Razna dekoracija
 6. Podstavki
 7. Deske za rezanje
 8. Puzle

Kaj vam nudimo mi?

Naše podjetje ponuja širok spekter storitev, vključno s prilagodljivim in natančnim laserskim razrezom lesenih izdelkov, ki omogoča izdelavo visokokakovostnih projektov po meri. S poudarkom na kreativnosti in inovacijah, vam nudimo:

 1. Natančen laserski razrez: Uporabljamo najnovejšo tehnologijo laserskega razreza za ustvarjanje natančnih in kompleksnih oblik z lesom, zagotavljajoč izjemno natančnost in detajle v vsakem izdelku.
 2. Prilagojeni dizajni: Ponujamo prilagodljive možnosti oblikovanja, ki strankam omogočajo ustvarjanje edinstvenih izdelkov po svojih željah.
 3. Raznoliki materiali: Poleg kakovostnega razreza lesa delamo tudi z različnimi vrstami lesa, ki omogočajo ustvarjanje raznolikih izdelkov.
 4. Strokovnost in zanesljivost: Naša ekipa strokovnjakov zagotavlja visoko kakovostne izdelke in zanesljivo izvedbo projektov v dogovorjenih rokih.
 5. Potisk: končen lesen izdelek je možno tudi potiskat

Naš cilj je zadovoljiti vaše potrebe s prvovrstnimi izdelki in storitvami, ki izstopajo po kakovosti, estetiki ter funkcionalnosti.”