Pogoji poslovanja

POGOJI POSLOVANJA

1. Splošno

1.1. Identiteta podjetja: Podjetje Patricija Lorbek s.p., naslov: Jurčičeva ulica 6a, davčna številka: 88951251, matična številka: 9177213000, kontaktni podatki: [email protected]

1.2. Definicije: V teh pogojih poslovanja se pojmi uporabljajo v skladu z zakonodajo in standardnimi interpretacijami.

2. Naročila in Plačilo

2.1. Naročila: Naročila izdelkov se sprejemajo preko spletne strani. Podjetje si pridržuje pravico, da zavrne naročilo iz kakršnegakoli razloga.

2.2. Cene in Plačilo: Cene izdelkov so navedene v spletni trgovini in vključujejo DDV. Plačilo se lahko izvede preko različnih plačilnih metod, navedenih na spletni strani. Plačilo je treba izvesti v skladu z določili plačilnega roka.

3. Dostava in Vračila

3.1. Dostava: Izdelki bodo dostavljeni na naslov, ki ga navedete ob naročilu. Podjetje ne prevzema odgovornosti za zamude ali težave pri dostavi, ki so zunaj našega nadzora.

3.2. Vračila: V primeru, da izdelek ne ustreza pričakovanjem, imate pravico do vračila v skladu z našo politiko vračil, ki je na voljo na naši spletni strani. Vračilo izdelka mora biti izvedeno v določenem roku in v skladu s pogoji vračila. Za izdelke po meri vračila ne veljajo.

Pogoji Vračila Izdelkov (nadaljevanje)

3.2.1 Postopek Vračila: Kupec je dolžan slediti navodilom za vračilo, ki jih zagotovi podjetje. Vračilo mora biti izvedeno preko pooblaščenih načinov pošiljanja, ki jih predpiše podjetje.

3.2.2 Pristojbina za Obdelavo Vračila: Podjetje si pridržuje pravico, da zaračuna pristojbino za obdelavo vračila, če je to navedeno v njihovih pogojih vračila ali če je upravičeno zaradi posebnih okoliščin vračila.

3.2.3 Preverjanje Stanja Izdelka: Po prejemu vrnjenega izdelka bo podjetje pregledalo stanje in ustreznost izdelka v skladu s pogoji vračila. Morebitne poškodbe ali uporaba, ki presegajo zgornje omejitve, lahko vplivajo na odobritev vračila.

3.2.4 Dokončanje Vračila: Vračilo bo obravnavano in dokončano v roku 5 delovnih dni od prejema vrnjenega izdelka.

  1. Sprememba ali Preklic Vračila

4.1 Sprememba Ali Preklic Vračila: V primeru spremembe ali preklica nameravanega vračila, kupec mora nemudoma obvestiti podjetje in slediti navodilom za morebitne spremembe ali preklic.

  1. Odgovornost Stranke

5.1 Odgovornost za Izdelek Med Vračilom: Stranka je odgovorna za ustrezno pakiranje in varno pošiljanje izdelka nazaj podjetju ter zagotavljanje sledljivosti in zavarovanja paketa med vračilom.

6. Odgovornost

6.1. Omejitev Odgovornosti: Podjetje ne prevzema odgovornosti za morebitne neprijetnosti ali škodo, ki bi nastala zaradi uporabe izdelkov ali storitev, razen v primerih, določenih z veljavno zakonodajo.

6.2 Vsi izdelki za urejanje, ki so prikazani na strani so zgolj prikazne narave in ne prikazujejo dejanskega stanja izdelke. Natančnejši opis materiala lahko zahtevate

po e-pošti. Za materiale, ki vam ne ustrezajo in niste predčasno se o njih pozanimali ne prevzemamo odgovornosti.

7. Varstvo Podatkov

7.1. Zasebnost in Varstvo Podatkov: Podjetje se zavezuje k varovanju vaših osebnih podatkov v skladu z veljavnimi zakoni o varstvu osebnih podatkov.

8. Spremembe Pogojev Poslovanja

8.1. Spremembe: Podjetje si pridržuje pravico do spremembe teh pogojev poslovanja. Spremembe bodo veljavne takoj ob objavi na naši spletni strani.

9. Pravica do Pritožbe in Reševanja Sporov

9.1. Pritožbe in Spori: V primeru sporov ali pritožb se stranke lahko obrnejo na podjetje preko kontaktnih podatkov za reševanje težav.