Tisk tapet

Tisk tapet

“Unikatne Tapete: Vaša Vizija, Natisnjena na Stene”

Tisk tapet je vrhunska tehnologija, ki omogoča preoblikovanje vašega doma z osebnimi, edinstvenimi dizajni. Naše storitve tiska tapet vam omogočajo, da svoje ideje in vizije pretvorite v osupljive umetniške stenske obloge.

Visokokakovostni Tisk: Uporabljamo napredne tiskalnike in visokokakovostne materiale, ki omogočajo reprodukcijo živopisnih barv in izjemnih detajlov, ki bodo očarali vsak prostor.

Prilagodljivost Dizajna: Neomejene možnosti prilagajanja vam omogočajo, da izberete vzorec, barve in teksture, ki popolnoma odražajo vaš slog in estetiko vašega doma.

Natančnost in Enostavnost Namestitve: Tapete so natisnjene v natančnih dimenzijah, ki ustrezajo vašim zahtevam, kar olajša namestitev in zagotavlja brezhiben končni videz.

Tisk tapet omogoča preobrazbo vsake sobe v umetniško delo po vaših merilih, zagotavljajoč edinstveno estetsko izkušnjo in dodajajoč osebni pečat vašemu domu.

Cena tapet

Cena personaliziranih tapet je res nekoliko dražja kot v trgovini, ampak dobite pa točno takšno tapeto kot ste si želeli z iszrazitimi barvami in vzorci po vaših željah! Cena je odvisna od velikosti tapete ampak nikakor ni lenarna z velikostjo!

Materiali

“Kakovostni Materiali za Brezhibne Tiskane Tapete”

Pri tiskanju tapet uporabljamo vrhunske materiale, ki zagotavljajo visoko kakovost tiska in trajnost. Nekateri pogosti materiali vključujejo:

1. Netkani materiali: Tapete iz netkanega materiala so izjemno trpežne in enostavne za namestitev. Ti materiali so dihajoči, kar preprečuje nabiranje vlage in zagotavlja dolgotrajno obstojnost tapet.

2. Papirnati materiali: Papirnate tapete so lahke, preproste za namestitev in se pogosto uporabljajo za bolj dekorativne vzorce. So bolj primerni za manj obremenjene prostore.

3. Vinyl tapete: Vinyl tapete so odporne na vodo, trpežne in primerne za visoko-obremenjene prostore ali tiste, kjer je večja izpostavljenost vodi ali umazaniji, kot so kopalnice ali kuhinje.

4. Tekstilni materiali: Tapete iz tekstilnih materialov dodajajo teksturo in globino prostoru. So izjemno estetske in prinašajo občutek elegance v prostor.

5. Ekološko prijazni materiali: Zavedamo se pomembnosti trajnostnega pristopa, zato ponujamo tudi tapete iz ekološko prijaznih materialov, ki so narejeni z manjšim vplivom na okolje.

Laminati in premazi: Dodatni zaščitni premazi in laminati se lahko uporabljajo za povečanje trajnosti tapet, ohranjanje barvne obstojnosti ter preprečevanje obrabe in prask.

Izbira materiala za tisk tapet je odvisna od želenega videza, funkcionalnosti in lokacije, kjer bodo tapete nameščene. Vsak material ima svoje prednosti in se lahko prilagodi glede na potrebe in estetske preference stranke.

 

Možnosti razreza

“Natančen Dodatni Razrez za Popolno Prileganje Vašim Željam”

Pri tisku tapet vam nudimo možnost dodatnega razreza, ki omogoča še večjo prilagodljivost in popolno prileganje vašim željam.

Natančen rez po meri: S pomočjo naprednih rezalnih tehnologij izvajamo natančen rez tapet po meri, ki se popolnoma prilega dimenzijam vašega prostora. To vam omogoča popolno prileganje vzorca tapete in izogibanje nepotrebnim odpadkom.

Konturo rez: Tehnika konturo rezanja nam omogoča natančno oblikovanje tapet v skladu z detajli in oblikami vašega prostora. S tem dosežemo natančnost pri razrezu, ki omogoča boljšo estetsko harmonijo vzorca tapete.

Posebni oblikovni elementi: Dodatni rez omogoča ustvarjanje posebnih oblikovnih elementov ali prilagoditev vzorca tapete glede na izpostavljene površine v prostoru, kot so vrata, okna ali drugi arhitekturni detajli.

Personalizirani dizajni: Ta prilagodljiv dodaten rez nam omogoča tudi izdelavo tapet s personaliziranimi dizajni ali vzorci po vaših željah, kar omogoča edinstvenost in individualnost vašega prostora.

Možnost dodatnega razreza tapet je odličen način za popolno prilagoditev in individualizacijo vašega prostora, kar omogoča še bolj personalizirano in estetsko dovršeno izkušnjo.